Kavidotto

PRODHIMI

TE DHENAT PER TUBIN ME DY SHTRESA

Kavidotto

Diameter Diametri brendshem Gjatesia
-40 50 m
-50 50 m
-63 50 m
-75 50 m
-90 50 m
-110 50 m
-125 50 m

Tubi me dy shtresa polietilen eshte nje tub me dendesi te larte per ruajtjen e kabllove elektrike dhe telefonike nen toke. Eshte i perbere nga dy shtresa.Shtresa e jashtme ne forme fleksibel e cila eshte per rezistencen dhe elasticitetin e tubit,si dhe shtresa e brendshe per kalimin e lehte te kabllove. Fale teknologjise se fundit nuk ka mundesi per vrima ose hapje te tubit.

TUB FLEKSIBEL PVC

Tubi fleksibel PVC perdoret per instalime brenda murit dhe duke i dhene garancine maksimale kundra zjarrit sipas standarteve europiane CEI EN 50086

PVC

Diameter Gjatesia
-16 100 m
-20 100 m
-25 50 m
-32 25 m

TUB I DREJTE PVC

Tub i drejte PVC perdoret ne instalimet elektrike te jashtme. I paperkulshem dhe rezistent ne abjentet e jashtme dhe sipas normave CEI EN 50086-2-1-Klasifikimi 3321.

Tub i drejte

Diameter Gjatesia E Lidhjes
-16 102 m
-20 102 m
-25 60 m
-32 30 m

KUTI CELSA PRIZE

Kutia e celsave te prizave perdoret per lidhjen dhe degezimin e telave elektrike.

KUTI 3M
Modeli Sasia per kuti (cop)
3 M 288
4 M 160
6 M 108

KUTITE ELEKTRIKE PT

KUTI 3M
Modeli Dimensionet Sasia per kuti (cop)
PT 1 92 x 92 x 45 300
PT 2 119 x 96 x 45 240
PT 3 119 x 96 x 70 180
PT 4 153 x 98 x 70 160
PT 5 161 x 130 x 70 120
PT 6 198 x 153 x 70 50
PT 7 296 x 153 x 70 40

AKSESUARE TE TUBIT FLEKSIBEL

PVC

Diameter Sasia per kuti (cop)
-16 2500
-20 1600
-25 1000
-32 600

AKSESUARE TE TUBIT TE DREJTE

PVC

Diameter Sasia per kuti (cop)
BRRYL ME HARK -16 100 / 1000
BRRYL ME HARK -20 100 / 600
BRRYL ME HARK -25 50 / 300
BRRYL ME HARK -32 25 / 150